single-image

Love at first sight – Lauren Ralph Lauren

Viikonlopun syntymäpäivieni kunniaksi kotiimme muutti uusi, ihana tulokas <3 Täydellinen nahkalaukku! 😀

Yleensä pidän enemmän lahjoista, jotka ovat yllätyksiä ja valittu juuri lahjan saajaa ajatellen. On ihana ajatus, että lahjaan on nähty vaivaa, tai tehty suurempaakin ajatustyötä ja mietitty, mistä juuri kyseinen lahjansaaja pitäisi. Nyt kuitenkin syntymäpäivälahjani oli sen luontoinen, että sen täytyi olla rakkautta ensi silmäyksellä ja siksi sainkin valita lahjan tänä vuonna itse.

Selasin ilta tolkulla laukkusivustoja ja viimein, kun näin tämän kaunokaisen; tiesin sen olevan se oikea. Klassinen, yksinkertainen, hillitty ja tyylikäs. Sisältäen kuitenkin pieniä ja kauniita  yksityiskohtia. Täydellinen arkilaukku.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
LAUREN RALPH LAUREN – Modern Pocket Tote

 

Väriksi valitsin mustan, sillä halusin tällä kertaa laukun, joka sopii yhteen kaikkien vaatteiden kanssa. Laukussa silmääni miellyttää erityisesti tuo mustan ja kultaisen yhdistelmä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pieni kultainen yksityiskohta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laukku sisältä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laukun mukana tullut suoja-pussukka.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Täydellinen kokonaisuus.

 

Mitäs tykkäätte laukusta?

Seuraavana etsinnässä olisi kaunis, näyttävä, pieni iltalaukku. Iltalaukuissa yksityiskohdat saavat olla paljon näyttävämpiä ja suurempia. Olen myös vakavasti harkinnut raikkaan pinkin iltalaukun hankkimista kesäisiin iltajuhliin! 😀 Vinkkejä hyväksi koetuista iltalaukuista otetaan vastaan.

Terkuin: Anna.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like