single-image

Maailman maukkain viikonloppuruoka!

No NYT! Täältä saatte maailman parhaimman, helpoimman ja nopeimman kotitekoisen viikonloppuruoan reseptin. Tänä viikonloppuna syödään nimittäin kotitekoisia ruishamppareita <3 NAM!

Hamppareissa paras puoli on se, että voit lisätä niihin juuri itsellesi mieluisia täytteitä; kalaa, kanaa, lihaa, juustoja…. Vaihtoehtoja on lukemattomia. Hampparit kuuluvat ainakin meidän taloudessa ’viikonlopun herkkuruoat’ -listalle. Siitäkin huolimatta että ne ovat äärettömän herkullisia, on purilaisista mahdollista tehdä juuri niin terveellisiä, kuin itse kokee tarpeelliseksi.

Tarvikkeet:

-jauheliha, kermaviili, sipulikeitto, kananmunia, sipulia, tomaattia, salaattia, suolakurkkua, ruisleipää, pippuria, suolaa, ketsuppia, majoneesia, cheddar-juustoa. Yms täytteitä mitä ikinä haluatkin..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vinkki! Ruoasta saa helposti gluteenittoman vaihtamalla ruisleivät gluteenittomaan vaihtoehtoon.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  1. Valmista pihvit: sekoita kermaviili, sipulikeitto ja vähärasvainen jauheliha. Tee seoksesta palleroita ja litistä ne pihvin muotoon. Laita leivinpaperille ja paista uunissa 225 -asteessa 10-15min. Vaihtoehtoisesti voit paistaa pihvit pannulla!
  2. Pihvien paistuessa paista kananmunat pannulla.
  3. Paahda ruisleivät pannulla tai leivänpaahtimessa.
  4. Sirottele pohjalle aromisuolaa, pippuria, yrttisuolaa…
  5. TÄYTÄ VALITSEMILLASI HERKKUTÄYTTEILLÄ: suolakurkku, sipuli, ketsuppi, kevyt-majoneesi, paistettu kananmuna, cheddar-juusto, salaatti, tomaatti, kurkku….

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tadaa!

 

Vinkki! Pihistä kaloreista jättämällä majoneesi pois ja vaihtamalla cheddar-juusto vähärasvaiseen vaihtoehtoon! 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nam!

 

Nauti lämpimänä lempijuomasi kanssa <3

Mahtavia herkkuhetkiä !

Terkuin: Anna.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like