Miniloma Tallinnassa.

Moikka. Me kotiuduimme eilen yhden yön reissulta Tallinnasta ja voin kertoa että reilu yksi vuorokausi reissussa ja tuntuu, kuin olisit ollut matkoilla viikon! 😀 Meillä oli ennen reissua myös hieman vastoinkäymisiä matkassa, sillä minä torvi olin tietenkin unohtanut uusia passini. Kyllä. Klassinen moka.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Radisson Blu Skyn kattoterassi.

 

Tiesin, että tuskin Tallinnassa passia kysyttäisiin, mutta mielummin kiidettiin kukonlaulun aikaan Helsinki-Vantaalle sormet ja varpaat ristissä toivoen, että ennättäisin tunnissa hakea väliaikaisen passin, kaahata tuhatta ja sataa kotiin, hypätä taksiin, kiitää satamaan ja ennättää vielä laivaan. No, kerkesin. Uskomatonta mutta totta. Hyppäsimme laivaan minuuttia ennen porttien sulkeutumista ja oli se kaiken sen vaivan arvoista!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tallinna oli mahtava! No, täytynee myöntää, että alussa kävellessämme satamalta hotellille; katselin ikivanhoja ja ränsistyneitä Neuvostoliiton aikaisia rakennuksia kauhulla, mutta tutustuttuani läheisemmin kyseiseen kaupunkiin, sain huomata sen kauneuden vanhan arkkitehtuurin ja yöllisen valoloiston muodossa. Tallinnan Vanhakaupunki oli ehdottomasti näkemisen arvoinen ja hotellimme Radisson Blu Sky:n kattoterassilta avautui kaikki kaupungin katot ja maisemat merelle saakka koko kauneudessaan. Sain myös positiivisesti yllättyä palvelukulttuuriin, mistä minua oli etukäteen varoiteltu. Myyjät olivat joka paikassa hymyileväisiä ja tarjoilijat erinomaisia. Yhden nirppanokka tarjoilijan tapasin vanhassa kaupungissa, mutta tuohon ravintolaan emme sen koommin jääneet syömäänkään 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Koko pikavisiitin tarkoituksena oli siis shoppailla, mutta harmikseni (lue: onnekseni) en löytänyt koko kaupungista muuta mieleistä, kuin yhden puseron. Esittelen sen teille myöhemmin. Matka oli kuitenkin kaikessa kokonaisuudessaan täydellisen onnistunut. Suosittelen siis lähimaiden matkailua täysin sydämin, mutta laivamatkailusta en itse liiemmin välitä. Enkä vieläkään voi käsittää, että ihmiset joivat aamupalaksi olutta. Yök. Olisivat ottaneet edes skumppaa 😀

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt ennätän olla pari päivää kotona, kunnes otamme taas auton alle ja lähdemme Tuuriin! Kyllä! 😀 Suomen AITOON ja OIKEAAN KYLÄKAUPPA TUURIIN! 😀 Tuonne emme suinkaan ole menossa shoppailemaan, vaikka hieman kyllä hokuttelisi käydä katsastamassa tuo minulle täysin tuntematon paikka, vaan Tuurissa nään jälleen Fitnessamallityttöjä! Jep. Ja niin voit nähdä sinäkin! Tule siis lauantaina 6.8 Tuuriin katsomaan Fitnessmallien ensimmäinen show ! 🙂 Tuolta jatkamme matkaa Itä-Suomeen ja keskiviikkona lähdemmekin taas ulkomaille. Niistä asioista sitten myöhemmin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mukavaa torstaita <3

-Anna

Voit myös pitää tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *