Ensimmäinen Fitnessmallishow oli HUIKEA!

Moikka! Viimeviikon lauantaina olimme Fitnessmalli-tyttöjen kanssa Tuurissa meidän ihka ensimmäisessä Fitnessmalli 2016 -showssa! Päivä oli kaiken kaikkiaan AIVAN MAHTAVA! Ja mitä muuta voikaan odottaa, kun kymmenen samanhenkistä tyttöä kokoontuu viettämään aikaa yhdessä!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Aamulla mulla oli aikainen herätys, sillä Helsingistä Tuuriin ajomatkaa oli lähes viisi tuntia. Stressaaja-luonteestani johtuen en myöskään saanut juurikaan nukuttua edellisenä yönä, joten aamukahvi tuli todellakin enemmän, kuin tarpeeseen.

 

fitnessmalli 7

 

Yhdentoista aikaan saavuin Tuuriin ja klo:12 alkoi meidän ENSIMMÄINEN FITNESSMALLI 2016- SHOW! Ja se meni AIVAN MIELETTÖMÄN HYVIN! 🙂 Huippua! Kaikki oli varmasti omalta osaltaan jännittäneet ensimmäistä showta, mutta KAIKKI tytöt vetivät shown kunnialla läpi. Pieniä unohduksia tapahtui sponssikierroksen koreografiassa sekä tekniikka takkuili välillä, mutta leveä hymy naamalla ei kukaan edes huomannut virheitä 🙂 Mä niin tykkään tuollaisesta porukalla tekemisestä ja vielä kun porukka on noin huikea, niin mikäpä sen mukavampaa!

 

fitnessmalli 6

 

Toinen show alkoi kolmelta ja se meni mielestäni vähintään yhtä hyvin, kuin ensimmäinen – jopa paremmin. Shown läpi vetäminen jo näin elokuussa vähensi ainakin itselläni finaali-jännitystä puolella. Nyt minulla on varmempi olo finaalista ja uskon että Lokakuun I Love Me -messuilla Finaalishow tulee menemään mahtavasti!

 

fitnessmalli 10

 

fitnessmalli 11

 

Yksi iso syy kisaan osallistumisestani oli nimenomaan se, että saan tavata samanhenkisiä tyttöjä ja tutustua saman henkisiin ihmisiin. Sen olen jo nyt meidän huippu ryhmän vuoksi saanut toteutettua ja koen jo nyt saaneeni kisalta niin paljon – kymmenen uutta, ihanaa ystävää – että en kadu hetkeäkään, että osallistuin tälle matkalle. Kiitos tytöt <3

 

fitnessmalli 8

 

fitnessmalli 9

 

Nyt olen juuri matkalla Itä-Suomesta Helsinkiin ja kotona aion ottaa nopean salin ja pika pakkauksen ja huomenna lähdemme viikoksi Kreikan lämpöön rentoutumaan. Laitan sieltä parhaani mukaan päivitystä, riippuen nettiyhteyksistä. Ikäväkseni äkkilähtö-hotellissamme ei ole kuntosalia, joten katsotaan löydämmekö lähistöltä jonkun kivan salin, vai teenkö ensiviikon treenit kehonpaino-treeninä hiekkarannoilla 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pus.

-Anna

Voit myös pitää tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *