single-image

Millainen on täydellinen joululahja?

Kulkusten helinää, hehkuvia kynttilöitä, valoja, piparin tuoksua ja glögiä.  Joulu on jo ovella. Kaupat pursuavat toinen toistaan ihanampia joululahjavaihtoehtoja ja -ideoita. Jos kuitenkin olet kiireinen, tai muuten vain mukavuudenhaluinen, voi jouluostokset aivan mainiosti suorittaa myös netissä. Näin aion itse tehdä, sillä tänä vuonna minulla ei ole yksinkertaisesti aikaa lähteä kiertelemään kauppoja jouluruuhkiin. Netistä saat usein myös helpommin tilattua  juuri sen tuotteen, värin ja koon, minkä haluat.

Kokosin teille lahjainspiraatioita joulun varalle, mikäli jollakulla on vielä lahjahankinnat tekemättä. Itse arvostan lahjassa sitä, että lahja on saajansa näköinen ja siihen on käytetty ajatustyötä. Itsetehdyt lahjat ovat ihania, mutta jouluna mielestäni riittää, jos kortti on väsätty itse ja lahja saa minun puolesta sisältää jotakin hyödyllistä ja luxusta. Lahja kannattaa olla sellainen, jolle tulee käyttöä. On turhaa ostaa lahjaksi tavaraa, mikä jää pölyttymään komeron pohjalle.

Naisille pomminvarmoja valintoja ovat tuoksut, vartalovoiteet, pehmeät ja pörröiset pyjamat, laukut, korut ja hyödylliset lahjat, kuten puhelin tai tietokone. Ja muistakaa! Naiset arvostavat sitä, että lahja on kauniisti paketoitu ja kortti ajatuksen kanssa kirjoitettu 😉

 

 

Miehet ovat usein lahjoissa paljon käytännöllisempiä, kuin naiset ja heitä onkin hyvä kuulostella pitkin syksyä, josko saisit tietoosi jonkin tietyn tuotteen, mitä kumppanisi on kaipaillut. Älä kuitenkaan osta isällesi autonrenkaita, tai miehellesi uutta parranajo-konetta. Miehetkin ilahtuvat lahjoista, jotka eivät ole niin arkisia. Varmoja valintoja miehille ei niinkään ole pörröiset pyjamat, mutta tuoksut, kellot, elekrtoniikka, sekä oman suosikkimerkin vaatteet voivat ollakin.

 

 

Ihania lahjahetkiä <3 Ja muistakaa panostaa paketointiin! Mikäli ennätän, voisin vielä kirjoittaa sellaisen * pienemmän budjetin itse-tehdyt joululahjat – postauksen *. Olisko teillä hyviä vinkkejä niihin?

-ANNAKOO

 

2 Comments
  1. Janni 7 vuotta ago
    Reply

    Ihania lahjaideoita !
    Mitä itse ajattelit poikaystävällesi hankkia ?:)

    • annakoo 7 vuotta ago
      Reply

      Valitettavasti sitä en voi tänne paljastaa ettei yllätys mene pilalle 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like