single-image

Toive-postauksia ja YNOIR kuulokkeiden voittaja!

Moikka! Ja MIELETÖN KIITOS kaikille Ynoir- kuulokkeiden arvontaan osallistuneille! Sain todella paljon vastauksia ja oli ihana kuulla, mitä toivepostauksia teillä on mielessä <3 KIITOS.

Nyt voinkin innolla ruveta toteuttamaan toivomianne postauksia tämän vuoden puolella! Ehdottomasti suosituimmiksi aiheiksi nousivat: treeni, kotitreeni, aerobinen treeni, ruokavalio, ruokapäiväkirja,  herkuttelu, terveelliset reseptiti, hyvinvointi, stressin hallinta, uni, kehonhuolto, positiivisuus ja päivä kanssani -postaus. Pyrin toteuttamaan noista joka ikisen tämän vuoden puolella! Treeni -postauksia on varmasti kevään aikana tulossa runsaasti pt-kouluni myötä ja yritän olla tinkimättä kehonhuollostani, joten siitäkin pääsette vielä lukemaan. Kiitos vielä kaikille ja kommentoikaa jatkossakin reippaasti postauksiini omia toiveitanne ja ideoitanne!

 

 

YNOIR-kuulokkeet voitti tällä kertaa kommentti numero 50, eli Enni! Onnea voittajalle! Olen sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostitse! Kuulokkeiden arvonnan voitte käydä kurkkaamassa snäpchatistani anna.korhonen 🙂

Nyt minä menen vielä treenaamaan ennen yövuoroon lähtemistä! Mahtavaa tiistaita tyypit!

-ANNAKOO

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like