single-image

Must have – kevään suosikki treenivaatteita.

Paljon on toivottu treenivaate-postauksia ja ajattelinkin jakaa kanssanne minun tämän kevään Must Have -listan. Vaikka olenkin kovasti turhia hankintoja vastaan, on treenivaatteet minulle treenimotivaatiota lisäävä väline, joten niihin annan itselleni luvan tuhlailla silloin tällöin. Tietenkin näissäkin ostoksissa mennään käytännöllisyys edellä ja ostan vain sellaisia vaatteita, joille on käyttöä ja sen laatuisia, että ne tulee kestämään käyttöä kauan. Kevään saapuessa kuitenkin kaikenlainen kirkas ja pirteä väritys treenivaatteissa miellyttää kovasti silmääni.

Tässä kevään lemppari- tuotteet päästä varpaisiin:

 

 

Lenkkeilyä varten sykemittari on ihan must juttu ja uusi, narullinen jooga-matto olisi hankinta, jonka toivoisin lisäävän innostustani kehonhuoltoa kohtaan 😀 Langattomat kuulokkeet ovat myös pitkään olleet hankintalistallani, joten nuo valkoiset yksilöt olisivat kevään lenkkipoluille mieletön lisä!

 

 

 

 

 

En malta odottaa, että lumet sulaa kokonaan ja kevät aurinko alkaa lämmittää jälleen! Keväisin innostun aina juoksemisesta uudelleen ja mikä sen parempaa, kuin vetäistä kevyet lenkkikamat niskaan ja lähteä kauniiseen maastoon lenkille yksin tai ystävän kanssa <3 Tykkään muutenkin treenata kevyissä ja ihonmyötäisissä vaatteissa, sillä en pidä siitä, että vaatteet lerapattaa tuulessa tai roikkuu päällä. Trikoot, juoksushortsit ja ukkatopit ovat mun ehdottomasti eniten käytettyjä vaatteita!

Täytyy muuten rehellisyyden nimissä kertoa, että ostin tänä talvena ensimmäiset Adidaksen Ultra Boost -kenkäni ja olen aivan myyty! Siis parhaimmat kengät, mitä minulla on tähän asti koskaan ollut! Voin näyttää ne teille joku toinen kerta.

Ihania treenihetkiä <3

PS! Muistattehan,  että Fitnessmalli 2017 haku on alkanut! Mikäli teillä on kisasta kysymyksiä, voitte laittaa niitä snapchattiini: anna.korhonen.

-ANNAKOO

 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 Comments
  1. Jenni 7 vuotta ago
    Reply

    Ihania vaatteita ja asusteita 🙂 Mietin, että kuinka monta kertaa viikossa sä treenaat ja miten lämmittelet ennen treeniä? Juoksetko vaikka juoksumatolla ja jos joo, niin kuinka kauan ja millä nopeudella? Ja venytteletkö kuinka paljon treenin yhteydessä/jälkeen? 😀

    • annakoo 7 vuotta ago
      Reply

      Moikka Jenni!
      Harvoin lämmittelen juoksumatolla. Teen lämmittävät harjoitukset usein oman kehon painolla / pinenillä vastuksilla koko kehoa kuormittaen. Mielestäni juoksumatto on hyvin yksitoikkoinen lämmittelylaite 🙂 Jalkapäivänä teen venytyksiä, kyykkyjä kehonpainolla / kevyillä painoilla tai vaikka pumppauksia kuminauhalla 🙂 Näin saan lämmittelyssä myös liikkuvuutta aukaistua 🙂 Venyttelen treenin yhteydessä usein vain avaavat venytykset ja pyrin huoltamaan kehoni erillisellä kehonhuoltoharjoituksella vähintään kerran viikkoon 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like