Projekti iho kuntoon ja testissä MayBeautyn The Incredible -kasvogeeli !

Moikka ja ihanaa keskiviikkoa <3

Kuten kerroin aikaisemmin vime viikolla, on elämäni ollut viimeaikoina kovin kiireistä, eikä stressiltä ole päässyt välttymään. Elimistöni reagoi stressiin ensimmäisenä unen vähäisellä määrällä ja seuraavaksi ihon huonokuntoisuudella. Todella harmillista, sillä hallitsevana Ftnessmallina julkaisen itsestäni jatkuvasti kuvia, ja ihon hyvinvointi vaikuttaa selkeästi koko olemukseen!

Minulla oli kuitenkin onnea matkassa, sillä sain juuri sopivaan saumaan testiin MayBeautyn The Incredible Face Gel -kasvogeelin, joka on suunniteltu imemään iholtasi talia ja puhdistamaan ihohuokosesi tehden ihostasi pehmeämmän ja puhtaamman.

 

Kasvogeelin luvattiin..

-poistavan kuollutta ihosolukkoa.

-puhdistavan ihohuokosia ja poistavan ylimääräistä rasvaa.

-tekevän ihostasi pehmeämmän ja puhtaamman.

-kirkastavan ihosi vain sekunneissa.

 

Kasvogeeli oli pakattuna yksittäisiin 10ml pakkauksiin ja jo pakkauksesta itsestään tuli kaunis Spa-mainen tunnelma. Tuote tuoksui hyvälle ja oli helposti levittyvä. Tuote oli myös hyvin helppokäyttöinen: hieroin tuotetta kevyesti kasvoilleni noin minuutin ajan ja huomasin, kuinka kuollut ihosolukko todellakin lähti irtoamaan.

 

 

 

Lopputuloksena ihoni tuntui todella puhtaalta ja raikkaalta, mutta kaipasi myös välitöntä kosteutusta puhdistamisen jälkeen. Koin, että ihon huolellisen käsittelyn jälkeen myös käytössäni olevat vitamiiniseerumit ja kosteusvoiteet imeytyivät ihoon paremmin.

Kokonaisvaikutelma kasvogeelistä oli todella miellyttävä! Tuote teki kaikki nuo asiat, joita sen oli luvattu tekevän, mutta itselläni on kuitenkin niin herkkä iho, että aion käyttää tuotetta jatkossa vain muutaman kerran viikossa syväpuhdistamaan kasvoni. Normaali-ihoiselle tuote sopii kuitenkin vaikka päivittäin käytettäväksi. Positiivista on myös se, että tuotetta ei ole eläintestattu. Peukku sille!

 

Ja mikä parasta! Mikäli sinäkin kärsit ihon tunkkaisuudesta, tai ihohuokosten tukkoisuudesta, on sinullakin mahdollisuus päästä testaamaan kyseistä tuotetta!

Saat itsellesi -30% alennuksen verkkokaupasta käyttämällä koodia: annagel ( klikkaa tästä).

Ihanaa loppuviikkoa ja mukavia hemmottelu-hetkiä <3

-ANNAKOO

 

Voit myös pitää tästä

6 comments

    1. Mahtavaa Petra! Tule ihmeessä kertomaan kokemuksesi! Se on siis todella hämmentävää miten tuote IHAN OIKEASTI irrottaa kuolleen ihosolukon! Super! Ihanaa viikonjatkoa ❤️

  1. Paketti saapui eilen ja testasin tuotetta eilen suihkun jälkeen. Yllätyin! Mieletön määrä kuonaa irtosi kyllä kasvoilta. Käytin geeliä uudelleen tänään suihkun päälle ja kasvoista ei kyllä ollenkaan irronnut yhtä paljon ihosoluja, ihan pienen pientä, arvelen tämän olevan sitä tuotteen omaa rullautuvaa ainetta. Huippu!

    1. Joo siis eikö! Toi tuote on ihan paras juuri kerran viikossa käytettäväksi tai silloin, kun iho tuntuu kaipaavan extra-puhdistusta! Mahtavaa, että joku toinenkin on löytänyt tän tuotteen! <3 Ihanaa viikonloppua <3

    1. Joo, tosi monet kehunut! Kerro ihmeessä, toimiko sulla! Minulla tuo aktiivisessa käytössä <3 Ihanaa viikonloppua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *