Rumat sanat rumentavat, kauniit sanat kaunistavat.

Ihanaa lauantaita <3 Minulla on vihdoin ja viimein isosti ansaittu viikonloppuvapaa, jonka suunnitelmat meni kylläkin extempore uusiksi sairastapauksen vuoksi, mutta ei se mitään. Ehdin nähdä ystäviä ja ideoida blogia ja ehkä myöskin ansaitusti vetää vähän henkeä ja levätä 🙂

Sitten asiaan. Tiedättekö ne upeat, komeat ja kauniit ihmiset, joita katsot ihaillen ja saat heistä inspiraatiota. Ajattelet, että onpa kaunis nainen, tai komea mies, mutta mikäli hänen avattua suunsa tulee sieltä vain suuri kasa sammakoita, alkaa ihminen näyttämäänkin rumemmalta? 😀 Tämä on siis NIIN totta! Ainakin kaikki sinkut voivat varmasti allekirjoittaa tämän puolisoa hakiessaan! Rumat sanat rumentavat, kauniit sanat kaunistavat – on NIIN OSUVA LAUSE!

Ihmiset, joiden suusta tulee kauniita sanoja ja inspiroivia juttuja, ovat juurikin niitä tyyppejä, jotka ovat silmissämme kauniita. Ihmiset, jotka kannustavat, hymyilevät, sanovat kohteliaisuuden, ovat läsnä ja ymmärtävät. He ovat kauniita ihmisiä. He, jotka EIVÄT murskaa, alista, arvostele tai tiuski. He ovat kauniita.

Haluatko sinä olla muiden silmissä ruma vai kaunis?

 

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös: 

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO

Voit myös pitää tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *