Personaltrainer koulu vetelee viimeisiään!

Moikka ja ihanaa alkavaa viikkoa!

Kuten moni snapchattiani seuraava tietääkin, meni viime viikonloppu jälleen koulun parissa Turussa ja hauskaa oli, kuten aina! PT -koulu vetelee pian viimeisiään ja ajattelinkin jakaa teille hieman tunnelmia viimeiseltä kolmelta kuukaudelta.

Teoria opintoja Antti Nurmen opissa.

 

Penkkiä ja leuanvetoja Johanna Forsströmin ohjeistuksella.

 

SpartanGearin toiminnallisen harjoittelut personaltrainerkoulu on nimensä mukaisesti toiminnalliseen harjoitteluun keskittynyt koulu ja viime viikonloput ovat pitäneet kattavasti sisällään toiminnallista treeniä, harjoitusten opettamista, tekniikan harjoittelua, anatomiaa, ravitsemusoppia ja mentaalipuolen valmennusta. Koulu on ollut super tiivis ja mielenkiintoinen. Päivät ovat olleet tosi pitkiä ja intensiivisiä ja tietoa on tullut valtavasti.

Ulkotreeniä 🙂

 

Kaverin kantoa 😀

 

Sen lisäksi, että saan koulusta mahdollisuuden alkaa harjoittamaan personaltreinerin töitä ammattina, olen saanut sieltä valtavasti oppia ja intoa omaan harjoitteluuni. Olen päässyt jälleen verkostoitumaan lisää ja tavannut monta uutta ja inspiroivaa ihmistä. Meillä on tosi kiva pt -ryhmä ja yhden sydänystävänkin olen sieltä löytänyt. 😌

Käsilläseisontaa ja kehonpainotreeniä Eveliina Tistelgrenin innostamana 🙂

 

Kehonhuoltoa ja liikkuvuutta Petri Halosen johdolla.

 

Maastavetoa ja kyykkyä Ville Rintalan opastuksella.

 

Ihana Maija 🙂

Yleisesti olen sitä mieltä, ettei koulutus tai kouluttautuminen ole koskaan turhaa. Vaikka en personaltreinerin töitä ennätäkkään vielä tehdä, on minulla se mahdollisuus avoinna loppu elämän sekä kaikki se tietotaito takataskussa. Voin myös uuden ammattini kautta tuoda paljon lisää tietoa teille lukijoille ja jakaa jatkossa uudenlaisia näkemyksiä treeneihin liittyen täällä blogini puolella.

Koulua on jäljellä vielä kaksi viikonloppua, joista jälkimmäisenä on jo loppukokeet, teoriakokeet, näytöt, fysiikkakokeet ja bootcamp. En malta odottaa tuota viikonloppua. Se tulee varmasti olemaan kaikin puolin ikimuistoinen! 😀

-Annakoo

Voit myös pitää tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *