Älä koskaan määrittele itseäsi muiden sanomisten perusteella.

Tapasin eilen rakasta ystävääni, joka on ollut ystäväni jo lapsesta saakka. Lapsuudenystävistä pidän yhteyttä enää harvoihin, mutta niihin, joihin pidän, he ovat ystävistäni läheisimpiä. Tämä johtunee varmasti siitä, että he tuntevat sinut vuosien takaa. He tietävät elämäsi ylä-ja alamäet ja näkevät kokonaisuutena matkan, jonka olet kulkenut.

Lapsuudenystävät muistuttavat sinua kuitenkin myös ajasta, jota olet elänyt ennen tätä hetkeä. He tuovat mukanaan muistoja menneisyydestä.

Itse olen päässyt nyt aikuisiällä niinkin onnekkaaseen tilanteeseen, että ympärilläni on enää ihmisiä, jotka tuovat minulle positiivisuutta ja antavat rakkautta ja välittämistä elämääni. Olen tietoisesti aikuisiällä tehnyt päätöksen, että karsin itseäni syövät ja alaspäin polkevat ihmissuhteet elämästäni. Antaa vihaajien vihata.

Lapsena ja nuorena sitä helposti takertuu ihmissuhteisiin, sillä nuorena olet epävarma niin itsestäsi, kuin koko tulevaisuudestasi. Helposti vietät aikasi ‘ystävien’ kanssa, jotka kohtelevat sinua huonosti. Tavallaan ymmärrän tuon tilanteen katsoessani elämääni taaksepäin. Nuorena sitä on jotenkin muutenkin ihan hukassa 🙂

Se, mitä haluan sanoa on se, että ÄLÄ KOSKAAN määrittele itseäsi muiden sanomisten perusteella. Sinä olet SINUN tekojesi ja ajatustesi summa. Et muiden.

Huomasin itsekin aikoinani missikisoihin osallistuttuani ja Fitnessamallikisan voitettuani, että ihmiset puhuvat. Kaikki tiesivät yhtäkkiä kaiken elämästäni, vaikka todellisuudessa minut tuntee vain aniharva. Vaikka kirjoitan julkista blogia, olen pitänyt yksityisyydestäni tiukasti kiinni. Silti kuulen asioita, joita muut tietävät, asioita joita minä en tiennyt.

Kateellisia ja panettelijoita on aina. Antaa heidän olla. Mennään me muut eteenpäin ja luodaan rohkeasti omaa ja omannäköistä maailmaa.

Tällä hetkellä saan elämässäni olla kiitollinen kaikista niistä ihmisistä, keitä ympärilläni on. Tietoiset valinnat, joita ihmissuhteissa olen aikuisiällä tehnyt, ovat vieneet minut siihen pisteeseen, että minun on hyvä olla. Ihmiset, kenen kanssa vietän aikani, ovat voimaannuttavia, kannustavia ja tukevia ihmisiä. Sellaisia ihmisiä, kenen kanssa minä haluan elämäni jakaa. Vaikka minulla onkin melko vähän hyvin läheisiä ystäviä, tässä tapauksessa määrän korvaa laatu <3

Muistakaa, että aina kaikki ihmissuhteet eivät ole hyväksi ja elämä voi muuttua paljon parempaan suuntaan, kun osaa päästää myös irti ja antaa menneisyyden haamujen mennä menojaan 🙂

 

Rakkautta päiväänne <3

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Voit myös pitää tästä

4 comments

    1. Joo, siis se meidän keskusteluhan oli tässä inspiraation lähteenä. Kiitos siitä <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *