single-image

Super helppo ja terveellinen iltapalavinkki – siemenleipä.

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3 Me saavuimme äsken itä-suomesta kotiin ja ainut, mitä jääkaapin antimista sain loihdittua oli herkullinen siemenleipä. Siemenleipä on TODELLA helppo ja nopea ja tosi monipuolisesti varioitava herkku, jonka valmistus tapahtuu käden käänteessä. 

Siemenleipä ja terveys-smoothie:

Smoothie:

– 2-3 dl kauramaitoa ( riippuen kuinka kiinteän haluat)

-1/2  avocado

-1 dl vanilja heraa

-1 kpl banaania

-2 dl mustikoita

-2 rkl chia siemeniä

-1 rkl Puhdistamon Toco -jauhetta

-> blendaa aineet keskenään ja lisää makusi mukaan kauramaitoa riippuen siitä, kuinka kiinteän smoothien haluat. Valmis!

 

Siemenleipä:

-2 dl kauramaitoa

-3 kpl kananmunaa

-1 dl sämpyläjauhoja

-1/2 dl kaurahiutaleita

-1 iso raastettu porkkana

-ripaus juustoraastetta

-1 dl erilaisia siemensekoituksia

-1 tl suolaa

-> Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada soosi pellille. Lisäile kiinteitä aineksia makusi mukaan. Leivän sekaan voi oikeastaan laittaa mitä vain! Paista noin 15-20 min uunissa 175 asteessa.

NAM. NAUTI.

 

 

Minä en ole koskaan ollut mikään intohimoinen ruoanlaittaja tai leipuri, vaan mulle sopii erinomaisesti kaikki helpot, nopeat ja arkea jouduttavat ruoka vaihtoehdot. Olen kuitenkin tosi tarkka siitä, että meillä syödään kotona vain puhdasta, kotitekoista ruokaa joka on hyvän makunsa lisäksi ravitsevaa. Meillä tosi harvoin syödään muutenkaan leipää joten silloin harvoin kun sitä syödään, on ihan kiva pyöräyttää itse siemenleipä tai sämpylät.

PS.Minut löytää uusimmasta Fit -lehdestä; käyhän nappaamassa omasi lehtihyllyltä! Fit -lehti on muuten mun yksi lempi lehdistä. Siitä löytyy kaikkea mukavaa sportti-settiä jota tykkään lukea.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

 

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like