Joulustressi yllätti tänäkin vuonna?

Ihanaa lauantaita ja Joulun aaton aattoa <3

Joulu on taas täällä. Tuo vuoden ihanin juhla, jolloin saa vain olla, nauttia perheen ja ystävien seurasta, ulkoilla, urheilla ja syödä hyvin. Joulu mielletään rauhan juhlana, mutta pörrösukissa takan ääressä otetun kaakaomuki-kuvan takana saattaa paljastuakin läjä harmaita hiuksia ja valvottuja öitä. Joulustressi saattaa yllättää kenet tahansa.

Tänään laitan jakoon omat vinkkini joulustressin selättämiseksi ja nämä otan HETI ensivuonna käyttöön! 🙂 Tänä vuonna säästyin jo melko hyvin Joulun aikaiselta stressaamiselta, mutta Jouluvalmistelujen aikatauluttamisessa on vielä opeteltavaa täälläkin.

 

 

 

Vinkit Joulustressin välttämiseen:

 

1. Lähde matkalle ja ota mukaasi puoliso tai paras ystävä. Skippaa Joulustressi palmun alla coctailia siemaillen. Tätä aion vielä joskus kokeilla.

2. Kirjaa vuoden aikana läheistesi toiveet ylös. Valittaako äitisi aina huonosta paistinpannusta? Kaipaako siskosi uutta pyjamaa? Haluaisiko ystäväsi lukea uuden dekkarin tai nähdä keväällä ensi-iltaan tulevan elokuvan? On paljon ihanampaa saada lahja, jota et etukäteen tiedä. Vaikkakin käytännöllistä on ostaa toiselle sitä, mitä hän tarvitsee, mutta ottamalla vinkit talteen pitkin vuotta; voit ostaa toivotun ja käytännöllisen yllärilahjan <3 Ensi vuonna lupaan panostaa lahjoihin oikein huolella!

3. Hanki lahjat ja ruoat ajoissa. Näin saat ajatuksella hankitut lahjat ja vältyt hätäostoksilta.

4. Käytä To Do -listaa. Ruksi yli suoritetut tehtävät. Kaikkea ei myöskään tarvitse tehdä itse. Pyydä vieraita tuomaan suklaakakku tai piirakoita. Tilaa kinkku valmiina ja delekoi kuusen koristelu jollekkin toiselle.

5. Unohda materia ja keskity ihmisiin. Lahjoja on kiva antaa ja saada, mutta tärkeintä on varmasti olla paikalla ja viettää yhdessä aikaa. Lahjat voi myös korvata jollakin itsetehdyllä asialla: kortilla, villasukilla tai suklaaleuvoksilla. Nam!

 

Siinä vinkit Joulustressin selättämiseen. Suunnittele, organisoi ja toteuta ajoissa kaikki Jouluun liittyvä. Hoida lahjat kuntoon jo marraskuussa. Koristele kuusi heti joulukuun alussa ja lähetä joulukortit ajoissa heti kun korttien lähetysaika on. Tai yksinkertaisesti ota lentokone alle ja pakene ?

 

 

 

Rauhallista Joulunaikaa kaikille <3 Nauttikaa ruuista, liikkukaa ja eritoten nauttikaa läheistenne seurasta <3 Me vietämme Joulua täällä Itä-Suomessa perheen parissa ja täällä Joulu on toden totta valkea! Lunta on aivan valtavasti <3

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

Ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

 

 

Voit myös pitää tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *