Suuri päätös – iso muutos.

Aurinkoista torstaita <3 Tulin viimein kahden viikon blogitauon jälkeen kertomaan teille suuresta päätöksestä, jonka olen tehnyt. Tämä päätös on iso muutos elämässäni ja tuo uusia ja virkistäviä tuulia myös tänne blogin puolelle. Tämä päätös mahdollistaa tekemään jatkossa vielä enemmän juuri minun näköistä sisältöä ja se, mitä odotan vieläkin enemmän, on se, että te lukijat voitte olla entistä suuremmassa roolissa blogini sisällön suunnittelussa.

 

Minä olen nimittäin muuttanut omilleni! Kyllä. Keräsin blogini kanssa kimpsut ja kampsut ja perustimme ihan ihka oman sivun! Anna-koo.fi ei enää ole kenenkään muun, kuin minun itseni omistuksessa, enkä kirjoita enää minkään blogiportaalin alaisuudessa vaan nyt olen ihan ihka omillani! Ja se tuntuu SAIRAAN HYVÄLTÄ! <3

 

 

Alun perin aloittaessani blogin kirjoittamisen, oli se minulle mieluinen harrastus. Sellainen kiva ja virkistävä tekeminen jota suuressa inspiraationpuuskassa tein. Se tuntui tosi hyvälle. Se antoi ihan valtavasti. Kirjoitin juuri niistä aiheista, joista halusin ja juuri niin usein ja niin pitkiä tekstejä kuin halusin. Se oli vapaata tekemistä, josta vastasin vain itselleni. Fitnessmalli -kisan voiton myötä sain kaikki avaimet ja opit ruveta tekemään tätä ammattimaisesti. Sain mielettömiä yhteistyökumppaneita ja mikä parasta, sain aivan JÄRISYTTÄVÄN PALJON tietotaitoutta tehdä somea ja blogia laadukkaasti ja ammattimaisesti. Tästä olen ikuisesti Emmille ja Ninalle kiitollinen.

Nyt kuitenkin olen tullut siihen pisteeseen, kun haluan tavallaan palata takaisin juurilleni. Haluan kirjoittaa tätä blogia ilman stressiä, ilman velvotteita ja tehdä sitä itseäni varten. Toki teitä lukijoitanikin varten, mutta on vapauttavaa päästä pois siitä lukijamäärien kyttäämisestä ja ajatella niin, että kirjoitan tätä siksi, koska haluan. Vaikka äiti olisi ainut lukijani, kirjoittaisin tätä häntä varten 😀

Aion jatkossakin tehdä laadukasta ja monipuolista tekstiä ja tietenkin katson kaikki asetukset ja näkyvyyden niin, että se on myös yhteistyökumppaneiden kannalta kannattavaa. Mutta viimein saan tehdä tätä itselleni. Ja itseäni varten, omalla tyylilläni.

Voin alkaa työstämään tätä oman blogini postaustahtia ja tyyliä juuri niinkuin itse haluan ja siihen haluankin saada teidän apua. Olen saanut paljon toivepostauksia, jotka aikaisemmin ovat ajanpuutteen vuoksi jääneet vähemmälle, mutta NYT. Nyt saa toivoa ja laittaa ajatuksia ja kysyä ja kehittää. Tehdään tätä yhdessä <3

 

 

Omilleen lähteminen oli paras päätös pitkään aikaan ja mulla on tästä ihan SUPER hyvät fiilikset.

Sometauko on nyt päättynyt ja tästä kevät saa alkaa <3

Kiitos kaikille vanhoille lukijoilleni, jotka ovat pysyneet kaikki nämä vuodet mukana. Ja tervetuloa kaikille uusille <3

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Voit myös pitää tästä

3 comments

  1. Hei! Toiveena esittäisin tyylipostauksen, minkä oot joskus aikoja sitten jo luvannut toteuttaa 🙂 sun tyyli on niin kiva ja ois kiva saada vinkkejä sporttiseen mutta naiselliseen tyyliin 🙂

    1. Kiitos Pia! Mä laitan tämän ylös ja alan työstämään postausta. Täytyykin skarpata kuvien otossa silloin, kun päällä on jotakin muuta kuin treenivaatteet 😀 Jostain syystä silloin ei tule otettua kuvia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *