Lastenhuone ja uusi sisustus.

Ihanaa perjantaita <3 Lastenhuone on meillä viimein valmis. Sain vihdoin ripustettua taulut seinälle ja ajattelin tänään päästää teidät kurkistamaan miltä meillä näyttää.

Kotona meillä on kaksi makuuhuonetta yläkerrassa ja vauvan tultua taloon, teimme hänelle oman huoneen vierashuoneeseen. Kuitenkin Robert on vielä niin pieni, ettei hän mielestäni tarvitse kokonaista huonetta itselleen, vaan säilytimme huoneen vielä osittain vierashuoneena niin, että voimme majoittaa sinne kyläilijät 🙂

 

 

En ole koskaan ollut mikään intohimoinen sisustaja, mutta koti on mulle kaikista tärkein paikka koko maailmassa ja tykkään, että siellä on viihtyisää ja siistiä. Neutraalit sävyt ja selkeät linjat tuovat mielestäni kotiin rauhallisen tunnelman ja tykkään käyttää sisustuksessa vaaleita ja maanläheisiä sävyjä. En tykkää räikeistä väreistä, joten lastenhuone noudattaakin samaa hillittyä tyyliä, mutta toki Robert saa sitten itse valita huoneeseen mieluisat värit, kunhan on sen ikäinen, että osaa sen tehdä 😀 Lastenhuone oli mielestäni kuitenkin liian vierashuoneen näköinen, joten valitsin  tauluiksi kuitenkin hieman lapsi-aiheiset taulut, vaikka ne melko hillityt ovatkin.

 

Taulut saatu Deseniolta. Instagramissani uusimmasta kuvastani löydät tauluihin alennuskoodin.

 

 

Pinnasänky meillä on vielä lastenhuoneessa, sillä Robert nukkuu olkikehdossa meidän vieressä. Hän kuitenkin kasvaa niin valtavaa vauhtia, että kohta meidän täytyy varmaan tuo pinnasänky siirtää meidän huoneeseen. Hommasin Robertin huoneeseen myös puisen R -kirjaimen jo ennen hänen syntymäänsä ja tähden muotoisen yövalon. En ole suunnitellut huoneeseen mitään teemaa, mutta tähtiä ja nalleja sinne nyt on päätynyt 🙂

 

 

 

Lastenhuone meillä on siis hyvinkin simppeli ja luulen, että värejä ja leluja ja ‘villempiä’ ratkaisuja sinne tulee vasta sitten, kun poika itse saa päättää miten oma huone sisustetaan 😀 Tai katsotaan, saako ihan kokonaan 😀 Äiti kun on tunnetusti hieman kontrollifriikki 😀

Onko teidän vauvalla jo oma huone? Kiinnostaisi tietää myös minkä ikäisenä lapset on siirretty omaan huoneeseen nukkumaan?

Rauhallista ja AURINKOISTA perjantaita kaikille <3

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Voit myös pitää tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *