FITNESSMALLI 2016- VOITTO KOTIIN ! ! !

MAHTAVAA alkanutta viikkoa! Mulla se alkoi erityisen MAHTAVASTI, sillä eilen MINÄ VOITIN FITNESSMALLI 2016- FINAALIN! BOOOM! JA ÄÄRETTÖMÄN MONTA HURRAA HUUTOA!!!

 

 

 

Olen tällä hetkellä niin KIITOLLINEN niin monelle taholle, jotka mahdollistivat voittoni, joten haluan omistaa tämän postauksen ainoastaan kiitoksille.

 

 

Kiitos miehelleni ja perheelleni sekä ystäville.

Kiitos Janni Hussi, Emmi Lehtomaa, Nina Sarjolahti sekä Janette Karvonen.

Kiitos Petteri Peltonen, Riikka-Liisa Kuoppa, Johanna Koskinen, Sampo Kirjovaara,  Fast, Celsius, Casall, Youtuell, GoFitness, CocoVi, Inglot, Foamroller.fi, Zeropoint, Tanstore, Spartan, Antti Nurmi,  sekä kaikki muut sponsorit ja avun antajat.

Kiitos Fitnessmalli 2016- finalistit <3 Olette jokainen inspiroineet minua matkan varrella ja olemme antaneet toisillemme voimaa. Minun voittoni on myös teidän ansiota. Olen saanut monesta teistä ystävän <3

Kiitos kaikille tukijoille, tutuille ja tuntemattomille, jotka jaksavat laittaa kannustus viestejä sekä tsemppauksia. Olen lukenut niistä jokaikisen. Jokainen on merkinnyt minulle paljon.

 

 

 

KIITOS.

ps. Blogini muuttaa pian uuteen osoitteeseen! Tuosta infoa myöhemmin <3

 

-ANNAKOO

Voit myös pitää tästä

2 comments

  1. Hei ! Yleensä en kommentoi blogeihin mutta on pakko tulla sanomaan, että nyt meni voitto oikeaan osotteeseen! Nykyään somessa on jo liikaa itseään tyrkyttäviä ihmisiä, jotka ovat unohtaneet oman mielipiteen vaan menevät massan mukana. Vaikken sinua tunne, niin se kuva minkä itsestäsi annat on ihana, olet aito ja jalat maassa oleva henkilö ! Tsemppiä tuleviin haasteisiin ja nauti tulevasta vuodesta

    1. KIITOS Marika <3 Ihana kuulla että jalat maassa -asenteeni välittyy sinne lukijoille saakka ! Elämä ei voi olla ihanaa jos siinä ei ole aitoja tunteita ja myös niitä pettymyksiä. Sillä asenteella eteenpäin. Ihanaa viikonloppua sulle !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *