Arvostelussa Polar M200 -sykemittari ja ALEKOODI.

 

Mahtavaa viikonloppua! Minulla se alkoi mahtavissa, energisissä fiiliksissä, sillä sain vihdoin ja viimein hankittua itselleni uuden sykemittarin, mikä sisältää GPS:n! Kiitos Keskisen Kello Polar M200:sta.

Sykemittari Polar M200 on Polarin uusin sykemittari, joka ilmestyi markkinoille tällä viikolla! GPS:n lisäksi Polar M200 sykemittari sisältää mielettömän uuden ominaisuuden tämän hintaluokan sykemittareissa, nimittäin se mittaa sykkeen suoraan ranteesta ilman sykevyötä ! Polar M200 mahdollistaa myös ympärivuorokautisen aktiivisuuden seurannan, sekä kaikki Polarin laadukkaat harjoittelutoiminnot. Sykemittaria voi helposti käyttää lenkillä, hiihtäessä, salilla tai vaikka uidessa, sillä sykemittari on tyylikkyytensä lisäksi täysin vesitiivis!

Käyttöönotto

Polar M200 käyttöönotto oli super helppoa. Minun edeltävä sykemittari oli myös Polarin, joten koneelleni oli jo valmiiksi asennettu Polar Flow -ohjelma. Kytkin vain mittarin USB-liitäntään ja yhdistin koneeseen. Koneella pystyin valitsemaan omaan harjoitteluuni kuuluvat lajit, sekä syöttämään omat aktiivisuus-tietoni, mitkä mahdollistavat harjoitusten parhaan mahdollisen analysoimisen. Samalla sykemittari latautui ja oli valmis käytettäväksi. Polar Flow -ohjelma minulla on luonnollisesti myös puhelimessani, jolloin saan kätevästi synkronoitua harjoitukseni välittömästi puhelimeen. Polar Flow -ohjelman avulla näen harjoituksesta, sykkeestä, matkasta ja ajasta tarkan analyysin, sekä pitkällä aikavälillä myös kehittymiseni.

 

 

Sykemittari motivaattorina

En halua muistella enää aikaa, ennen sykemittareita 😀 Hankin ensimmäisen Polarin sykemittarin noin kaksi vuotta sitten, enkä enää muista aikaa ennen sitä! 😀 Sykemittari on AIVAN MAHTAVA treenikaveri, sekä maailman helpoin tapa pitää treenipäiväkirjaa! Kisa-aikana sykemittari oli aamulenkkieni paras kaveri, sillä se oli ainoa keino varmistaa, etten juossut rasvanpolttoa ajatellen liian korkeilla sykealueilla. Minulla on luonnostaan melko korkeat sykkeet, on  aina ollut, riippumatta treenin määrästä, tai laadusta. Tämän vuoksi tunnistan melko huonosti sykekorkeuteni ilman mittaria. Olen tottunut tekemään korkeilla sykkeillä pitkiä aikoja, joten sykemittari on minun ehdottomasti paras kaveri rasvanpolttolenkeillä! Polarin sykemittarit vielä ilmoittavat sinulle, milloin treenisi on rasvaa polttavaa, milloin kuntoa kohottavaa. Kätevää, kuin mikä!  Mielestäni on super hauskaa myös seurata, paljonko kaloreita mikäkin treeni polttaa!

Vaikka Polar M200 onkin suunniteltu juoksijoille, soveltuu se mielestäni lajiin kuin lajiin. Polar M200 laskee treenin aikana kulutetut kalorisi, mittaa pitkin päivää aktiivisuuttasi, sekä ohjeistaa sinua päivittäisen, riittävän aktiivisuuden saavuttamisessa. Motivoiva ominaisuus aktiivisuuden mittauksessa on se, että Polar M200 antaa sinulle palautetta! Ja mikäli jämähdät sohvalle makoilemaan, se myös patistelee sinua liikkeelle! 😀

Mielestäni on mahtavaa, että pystyn helposti vertaamaan aktiivisuuttani edeltävään viikkoon, tai edeltävään kuukauteen. Minä kuukautena liikuin kaikista eniten? Tai minä viikonpäivänä tein tehokkaimman treenini? Juoksijoille Polarilta löytyy vielä super hieno erillinen ohjelma, Running Index, joka seuraa juoksusi tehokkuutta ja kehittymistäsi juoksijana. Tätä aion jatkossa hyödyntää omaa aerobista kestävyyttäni kohottaessa!

M200 toiminnot

Polar M200 sisältää sisäänrakennetun GPS:n, aktiivisuuden seurannan, sykeharjoittelun, lajiprofiilit, synkronointimahdollisuuden Polar Flow ohjelmaan, sekä paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Kellon avulla on helppo pitää treenikalenteria, sekä seurata kehittymistä.

Edellinen kelloni ei sisältänyt GPS:sää, joten odotan innolla, että saan selville juoksemani ajan lisäksi myös matkan! Sisäänrakennetun GPS:n ansiosta pystyn seuraamaan juoksuvauhtiani ! Ja onhan se nyt mielettömän hauskaa katsella koneelta jälkikäteen, mitä reittejä on tullut juostua 🙂

 

M200 kokemuksia

Ihan ensimmäisenä. Ulkonäkö. Mielestäni kello on todella hyvän kokoinen, hyvän mallinen ja tyylikäs. Musta väri myös miellyttää silmääni, mutta naisena on lohduttavaa tietää, että rannekkeen voi helposti vaihtaa väristä toiseen, mikäli musta alkaa kyllästyttämään.

Kellon toiminnot ovat mielestäni selkeitä. Olen tottunut Polarin käyttöön ja kellon reunassa komeilevat kaksi nappulaa, eivät anna erehtymisen varaa, mitä täytyy painaa ja mistä tapahtui mitäkin 😀 Tosi helppokäyttöinen kello!

Testasin kellon rannemittaus-ominaisuutta juostessani ja olin siihen tyytyväinen. Pidin toisessä kädessä vertailun vuoksi vanhaa sykemittariani, mikä oli kytkettynä sykevyöhön. Rannemittaus löysi samat sykelukemat, mutta hieman hitaammin. Esimerkiksi spurteissa tai ylämäissä sykevyöllinen kello tarkensi sykkeen nousut välittömästi, kun taas rannemittaus vasta muutamien sekuntien päästä. Tämä on kuitenkin mielestäni täysin luonnollista, että sydämen vieressä oleva mittari on enemmän ajantasainen. Siksipä sainkin Keskisen Kellolta Polar M200 lisäksi myös sykevyön, jonka voi ostaa sykemittariin lisäosana. Tykkään käyttää sykevyötä lenkillä ja pyöräillessä, mutta esimerkiksi saliharjoittelussa, tai joogassa, on mahtavaa, että Polar M200 pystyy mittaamaan sykkeen ilman kiristävää vyötä!

Kokonaisuudessaan Polar M200 ylitti odotukseni. Sen helpon käytettävyyden ja huippuominaisuuksien lisäksi myös hinta ei paljoa päätä huimaa.

 

 

Ja mikä parasta! Nyt teillä kaikilla ihanilla lukijoilla on UPEA MAHDOLLISUUS SAADA JUURIKIN TÄMÄ SYKEMITTARI -10% alennuksella täältä (klik) käyttämällä allennuskoodia: ANNAKOO. Tarjous voimassa tammikuun loppuun saakka! 

Mahtavaa sunnuntaita ihanat <3

 

-ANNAKOO

*kyseessä kaupallinen yhteistyö

Voit myös pitää tästä

4 comments

  1. Kiitos tästä arvostelusta ja erityisesti tuosta käyttöönoton selvittämisestä! Tilasin juuri saman kellon eilen ja nyt saapumista odotellessa oli huippua saada ennakkotietoa käyttöönotosta. Mukava kuulla että olet ollut tyytyväinen. Sinun kertomat kokemukset anäpissä saivat minut alunperin pohtimaan juuri tämän urheilukellon ostoa!

    1. Kiva, että postauksesta on ollut hyötyä! Kello on ollut kyllä nimensä väärti! Ja ihana värinen ja näköinenkin! <3 Ihanaa pääsiäisen jatkoa sinulle Anna. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *