Mass.fi:n ilmainen 8 -viikon treeniohjelma on nyt ladattavissa!

Mieletöntä maanantaita rakkaat lukijani!

Minulla onkin teille näin maanantai-motivaatiota kasvattamaan huippu uutinen! Mass.fi:n ILMAINEN 8 -VIIKON TREENIOHJELMA on nyt ladattavissa täällä! Massilta löytyy muutenkin mielettömiä SISU -kampanjan alennuksia, joten kannattaa käydä tsekkaamassa lisäravinnevarastot (protskut, palkkarit, vitamiinit) kuntoon edullisesti!

 

Mieletöntä SISU -kampanjasta tekee myös se, että siihen voitte osallistua te kaikki! Jaat vain facebookissa, tai instagramissa oman sisu -tarinasi #sisumass ja kerrot, mihin sinä olet tarvinnut elämässäsi sisua! Osallistumalla saat videosi Massin galleriaan ja pääset myös omalta osaltasi motivoimaan ihmisiä treenaamaan ja pysymään sisukkaina!

 

Huippu kivoja treenejä teille! Ja muistattehan, että blogissani on vielä huomiseen asti arvonnassa YNOIRIN trendikkäät kuulokkeet ( arvo 259€! ). Arvontaan pääset osallistumaan vielä huomiseen iltapäivään saakka täällä!

 

 

-ANNAKOO

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Voit myös pitää tästä

2 comments

  1. Oon ehdottomasti mukana 8vk:n treeneissä, aivan mielettömiä tämmöset!:) Vähän ‘tyhmä’ kysymys, mutta onko mahdollista päästä tuloksiin, vaikka ei noudattaisikaan ruokavaliota, mikä ohjelmassa mukana? Syön muuten puhtaasti eli koen että ei tarvetta lähtä syömistottumuksia muuttamaan. Ja esim. aamuisin mun pakko saada kaurapuuroa et vatsa lähtee toimimaan eli onko tää ok?:)

    1. Ehdottomasti tuloksia voi tulla erilaisellakin ruokavaliolla! Tuossa vain yksi hyvä esimerkki sellaisille, joilla ruokailun kanssa hakemista ja sisu -kamppiksesta löytyy hyviä vinkkejä kaikille esimerkiksi lisäravinteista! 🙂 Mikäli ruokapuoli on sinulla jo hallussa, on ihan ok tehdä sisu treeniä – varmasti tuloksia syntyy ja energia kasvaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *