Q & A.

Mahtavaa maanantaita kaikille! Mikä mieletön ilma ulkona onkaan! Kevät taitaa todella olla jo täällä <3 Maanantait muutenkin ovat mielestäni mahtavia päiviä, jollain tapaa ne aloittavat aina uuden viikon, jonka aikana saat taas uuden mahdollisuuden ja uusia kokemuksia ja inspiraatioita! Maanantait ovat aina jollain erityisellä tapaa toivoa täynnä 😀

Tänä maanantaina ajattelin nyt kuitenkin laittaa auki paljon toivotun Q & A -postauksen, jonka pyrin toteuttamaan loppuviikosta. Perjantaina olen muuten jälleen Fitnessmallien Snapchatissa, eli kaikki sinne sitten kysymyksiä heittelemään ja moikkailemaan! Ja siis AIVAN mieletöntä, kuinka mahtavia tyyppejä on tulossa Fitnessmallien casting -päivään! Olen käynytkin kurkkimassa jo osan profiileja ja somekanavia. Itse istun siis tuona päivänä tuomaristossa ja voin jo nytten kertoa, että tehtävä tulee olemaan vaikea! Niin mielettömiä tyttöjä tulossa!

 

Nyt kuitenkin kysymysboksi laulamaan ja startataan mahtavalla energialla uuteen viikkoon!

PS. Julkaisen kysymykset sitten vasta lopullisessa postauksessa, saan ne kyllä perille,vaikkei ne tässä näy 🙂

-ANNAKOO

Voit myös pitää tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *