Testissä Jaybird Freedom -kuulokkeet.

Mahtavaa viikonloppua!

Sain testiin Jaybird Freedom -kuulokkeet ja aiheeseen liittyen ajattelin kirjoittaa teille motivaatiosta. Paljon on toivottu postausta treeni-motivaation lisäämisestä ja siitä onkin lähiaikoina tulossa ihan oma postauksensa, mutta  yksi ihan ehdoton motivaation lisääjä treenatessa on MUSIIKKI.

Itse en käytännössä edes mene salille tai lenkille, mikäli minulla ei ole kuulokkeita korvissa ja ipodissa akkua, sillä musiikki on minulle NIIN suuri osa treeniä ja toimii jaksamisen ja motivaation vauhdittajana ihan joka kerta!

Kuulokkeissa ainut huono puoli on johto, joka tuppaa tarttumaan pyöräillessä satulaan kiinni ja salilla se on pakko kätkeä paidan sisään niin, ettei se vahingossa takerru tankoon tai hypi häiritsevästi rinnuksilla jumpatessa. Ilokseni sainkin testiin elämäni ENSIMMÄISET langattomat kuulokkeet!

Jaybirdin Freedom urheilukuulokkeet ovat kosteutta ja hikeä kestävät pienet, langattomat kuulokkeet, joiden kerrotaan sopivan jokaiseen korvaan erilaisten itse kiinnitettävien kuuloke-osien ansiosta. Jaybirdien äänentoisto on kilpailijoitaan parempi ja akun luvataan kestävän jopa 12 h kerrallaan! Urheilukuulokkeissa spesiaalia on Jabirdin oma MySound -sovellus, jonka avulla voit määrittää kuulokkeillesi tarkat ääniasetukset. Värivaihtoehtoja kuulokkeista löytyy neljä ja hinta on 199€.

KÄYTTÖÖNOTTO:

Kuulokkeet oli helppoa ottaa käyttöön. Itseasiassa en avannut edes ohjekirjaa, ennen kuin jouduin pohtimaan, miten naruosaa saa lyhennettyä. Pientä askartelua joutuu itse tekemään, sillä saat valita nauhan pituuden ja kuulokeosat itse, mutta laite oli nopea ja helppo käyttöönottaa.

Aluksi koin hieman hankalaksi kuulokkeiden asettelun korviin, mutta erilaisia korvapaloja testatessani, huomasin itselleni sopivan kaikista parhaiten mustan tulppamaisen osan ja kuuloke asettuikin korvan yläpuolelta laitettuna kätevästi paikalleen. Alkuun jouduin säätämään narun pituutta muutamaan otteeseen, että kuulokkeet asettuivat oikealle paikalleen ja pysyivät siinä hyvin. Toisaalta, saat helposti säädettyä juuri itsellesi mitoitetut kuulokkeet pienellä vaivalla.

Niskassa näkyvä juuri itselleni mitoitettu naru.

 

KÄYTTÖ:

Lenkillä kuulokkeet pysyivät hyvin paikallaan ja äänenlaatu oli MAHTAVA! Kaikissa aikaisemmissa kuulokkeissani musiikkia ei ole saanut mielestäni tarpeeksi kovalle ( tai sitten minulle on huono kuulo! Haha 😀 ) mutta näissä kuulokkeissa musiikki pauhasi moiteettomasti! Pisteet siitä tälle tuotteelle.

Koin, että tuote on hyvä urheillessa ja ainakin lenkillä, juostessa, pyöräillessä ja salilla kuulokkeet toimivat moitteettomasti. Tietysti akun kesto tulee ottaa huomioon ja kuulokkeita tulee ladata tiiviisti ( ehkä noin joka kolmannen käyttökerran jälkeen) ettei akku pääse loppumaan. Kertaalleen minulle pääsi näin käymään, ja tämähän on itselleni täysi katastrofi, mikäli musiikkia ei juoksulenkillä ole 😀

 

TYYTYVÄISYYS:

Junassa,  kaupungilla tai arkipuuhissa en kuulokkeita käyttäisi, sillä niiden asettelu korvaan on oma projektinsa ja tuohon käyttötarkoitukseen langalliset kuulokkeet miellyttävät ehkä silmääni enemmän.

Kuitenkin nimensä mukaisesti Jaybirdin bluetooth urheilukuulokkeet sopivat MAINIOSTI urheilemisen aikana käytettäväksi! Ne pysyvät korvissa hyvin, ovat lähes huomaamattomat ja kestävät hikistäkin menoa! Lisäksi ylimääräinen johdon kanssa säheltäminen ja puhelimen mukana kantaminen jää pois joten voit täysillä keskittyä treeniin.

Suosittelisin kuulokkeiden hankintaa erityisesti niille, jotka kuuntelevat musiikkia esim. puhelimesta. Näin voit jättää salilla kyykätessäsi puhelimen viereesi lattialle, eikä sitä tarvitse pitää mukana. Samoiten pyöräillessä voi puhelimen heittää repun pohjalle, eikä sitä tarvitse ottaa taskuun pyörimään. Luurimaisia kuulokkeita paremmat nämä kuulokkeet ovat myös siron olemuksensa vuoksi ja ne istuivat loistavasti esimerkiksi kypärän alle pyöräillessä.

Kuulokkeet ovat ihan Super huomaamattomat! Niitä ei juurikaan näe jos ei osaa etsiä 🙂

Energistä alkavaa viikkoa kaikille!

-ANNAKOO

Löydät minut myös: 

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Voit myös pitää tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *