2019 – kun unelmat muuttuvat todeksi. Meille tulee vauva.

Ihanaa uudenvuoden aattoa kaikille <3 Minulle tämä kulunut vuosi on ollut suuri, mutta vieläkin suurempi on tuleva vuosi ja sen tuomat uudet tuulet. 2019. Tätä vuotta odotan enemmän kuin mitään muuta aikaisemmin, sillä suurin unelmani toteutuu. Meille tulee keväällä lapsi.

Elämässä on asioita  jotka ovat tärkeitä ja suuria ja sitten on asioita, jotka ovat niin tärkeitä ja suuria, ihmeellisiä ja rakkaita ettei niitä pysty oikein edes käsittämään. Vuonna 2019 minusta tulee äiti ja se on suurin haaveeni koskaan. Se on juuri sellainen asia joka on niin ihmeellinen ettei sanat riitä sitä kuvaamaan. Olen haljeta onnesta ja päivittäin jään ihmettelemään sitä, kuinka elämässä voikaan olla näin suuria asioita ja suurta onnea kuin oma tuleva lapsi. Sanat onni ja rakkaus ovat löytäneet elämässä aivan uudenlaisen merkityksen.

 

Vuosi 2019 tulee olemaan kaikin puolin tapahtumarikas ja onnentäyteinen kun kesähäiden lisäksi pääsemme tutustumaan uuteen perheenjäseneen ja aloittamaan aivan uudenlaisen sivun elämässämme. Ilon lisäksi vuosi tuo varmasti mukanaan huolta, pelkoa, jännitystä ja haastetta mutta otan kaiken avosylin vastaan. Kaikki mikä on tullakseen, on tervetullutta. Tämä uusi maailma odottaa meitä aivan pian ja se tekee tästä alkavasta vuodesta merkityksellisemmän kuin yhdestäkään edeltäjästään.

 

 

Näihin rakkauden täyteisiin tunnelmiin. Ihanaa uutta vuotta kaikille <3

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

 

 

Voit myös pitää tästä

6 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *